Jolka-Jolka-Paimetasz-des-iles-LofotenFR

CH Jolka Jolka Paimetasz des iles Lofoten*FR

Titlar: Champion 
Färg: NFO n 09
Kön: kastrathona
Mor: Good Dolly Miss Molly des iles Lofoten*FR, NFO n 09 22
Far: Fats Domino des iles Lofote*FR, NFO n 09
Hälsotest: GSD4 normal, HCM normal, PK def N/N
Kullar: Six Flags-kullen och Sminkmärkes-kullen
 
En nära vän till mig hittade denna underbara tjej och skickade sms om att jag var tvungen att kolla på den tjej. När jag såg Jolka så var det bara wow. Hon är en tjej med helt otroligt temperament, går runt och kurrar hela tiden. Hon har en mycket bra stomme med grova ben. Ett fint huvud med mycket fin profillinje. Jag är väldigt tacksam över att jag fick köpa den tjej.
 
 
Utställningsresultat: Se resultaten

CH Jolka Jolka Paimetasz des iles Lofoten*FR

Titlar: Champion
Färg: NFO n 09
Kön: kastrathona
Mor: Good Dolly Miss Molly des iles Lofoten*FR, NFO n 09 22
Far: Fats Domino des iles Lofoten*FR, NFO n 09
Hälsotest: GSD4 normal, HCM normal, PK def N/N
Kullar: Six Flags-kullen och Sminkmärkes-kullen
 
En nära vän till mig hittade denna underbara tjej och skickade sms om att jag var tvungen att kolla på den tjej. När jag såg Jolka så var det bara wow. Hon är en tjej med helt otroligt temperament, går runt och kurrar hela tiden. Hon har en mycket bra stomme med grova ben. Ett fint huvud med mycket fin profillinje. Jag är väldigt tacksam över att jag fick köpa den tjej.
 
 
Utställningsresultat: Se resultaten

Resultat

Datum Klubb Ort Klass Domare Resultat
      10    
      10    
16-12-04   Herlev,DK 9 Minna Krogh CAC, Champion
15-04-18 DK Gislaved 9 Anne Köhn CAC
15-03-08 MIN Kristianstad 9 Jette Eva Madsen CAC
15-03-07 MIN Kristianstad 9 Geir Edvardsen Ex 2 (av 2)
14-10-04 MIN Karlshamn 12 Zvezdan Memedov Ex 1 BIV-Total